• NOVO U PONUDI

    DRY AGED T-BONE STEAK

    Dry Aged T-BONE STEAK 700gr. (odležao 10 dana ) tretiran čuvenim procesom suvog zrenja. DRY AGING , odnosno suvo zrenje je proces pri kojem veliki juneći stejkovi odležavaju od 10 do 40 dana u posebnim komorama uz strogu kontrolu temperature, vlage i protoka vazduha . Krajnji rezultat dry age procesa je meso savršeno izbalansirane mekoće, sočnosti i ukusa.

    POGLEDAJTE JELOVNIK I PORUČITE
  • NOVO U PONUDI

    ORIGINALNE AUSTRIJSKE "GERMKNÖDEL"

    Originalne austrijske "Germ knedle" od mekog dizanog i kuvanog testa na pari, punjene aromatičnim džemom od šljiva, posute makom i šećerom , te prelivene kremom od vanile. (dostupno za porudžbinu svaki dan od 13h-23h)

    POGLEDAJTE JELOVNIK I PORUČITE
  • NOVO U PONUDI

    DRY AGED CHEESEBURGER

    burger 200gr. napravljen od Juneće Rozbratne Reserve koja je prethodno odležala 40 dana u komori za suvo zrenje mesa, chedar sir, ‘’Renaissance’’ sos, zelena salata, paradajz, kiseli krastavac, karamelizovani luk

    POGLEDAJTE JELOVNIK I PORUČITE

PREPORUKA KUVARA ZA OVU NEDELJU

UŽIVAJTE U PAŽLJIVO PRIPREMLJENIM JELIMA!