Caffe-Restaurant "Renaissance"

Zaposlenje

Dobrodošli u Caffe-Restaurant "RENAISSANCE"– mestu gde se hrana pretvara u doživljaj, a osmeh gostiju je naš najvažniji sastojak! U želji da unapredimo naš tim i nastavimo pružati vrhunski doživljaj, tražimo strastvene i predane pojedince da se pridruže našoj porodici.

Trenutno otvorene pozicije

kuvar

Strastveni ljubitelj hrane sa iskustvom u pripremi raznovrsnih jela. Kreativan i spreman na inovacije u kulinarstvu. Timski igrač sa izuzetnim veštinama organizacije.

konobar

Osoba sa izraženim komunikacionim veštinama i ljubaznim pristupom gostima. Iskustvo u ugostiteljstvu je prednost. Spremnost za rad u dinamičnom okruženju.

šankerica

Brza i efikasna osoba sa iskustvom u pripremi i posluživanju pića. Odgovorna i pažljiva u radu, s fokusom na zadovoljstvo gostiju.

spremačica

Osoba koja vodi brigu o čistoći i urednosti restorana. Samostalna i odgovorna, sa osećajem za detalje.

Kako se prijaviti :

Prijavite se putem naše online forme ispod, ostavljajući svoje ime, prezime, e-mail adresu i kratak komentar o vašem iskustvu i motivaciji za rad u Caffe-Restaurant "Renaissance". Radujemo se što ćemo upoznati nove članove našeg tima i zajedno stvarati nezaboravna iskustva za naše goste.

  NAŠA ADRESA

  Matije Korvina 13

  24000 Subotica, Srbija

  POZOVITE NAS

  +381 24 555 001

  PRATITE NAS

  © 2023 Copyright RENAISSANCE