• PREPORUČUJEMO

    DRY AGED T-BONE STEAK

    Dry Aged T-BONE STEAK 700gr. (odležao 10 dana ) tretiran čuvenim procesom suvog zrenja. DRY AGING , odnosno suvo zrenje je proces pri kojem veliki juneći stejkovi odležavaju od 10 do 40 dana u posebnim komorama uz strogu kontrolu temperature, vlage i protoka vazduha . Krajnji rezultat dry age procesa je meso savršeno izbalansirane mekoće, sočnosti i ukusa.

    POGLEDAJTE JELOVNIK I PORUČITE
  • PREPORUČUJEMO

    DRY AGED CHEESEBURGER

    burger 200gr. napravljen od Juneće Rozbratne Reserve koja je prethodno odležala 40 dana u komori za suvo zrenje mesa, chedar sir, ‘’Renaissance’’ sos, zelena salata, paradajz, kiseli krastavac, karamelizovani luk

    POGLEDAJTE JELOVNIK I PORUČITE

 

ITALIJANSKE PIZZE


 

<h5><em><span style="color: #808080;"><strong>KIFLA "KASERKRAINER"</strong></span></em></h5>

KIFLA "KASERKRAINER"

kifla, original ‘’Kaserkrainer’’ dimljena kobasica punjena ementaler sirom, grilovana vitaminska salata, ‘’Renaissance’’ sos, pomfrit, kečap

<h5><em><span style="color: #808080;"><strong>LOSOS SALATA</strong></span></em></h5>

LOSOS SALATA

grilovani losos, grilovane tikvice, iceberg salata, pak choi salata, rukola, seme od bundeve, susam, cherry paradajz, baby šargarepa, ciabatta

<h5><em><span style="color: #808080;"><strong>ĆURETINA SA MLINCIMA</strong></span></em></h5>

ĆURETINA SA MLINCIMA

zapečena testenina sa ćurećim mesom i gorgonzola sirom

<h5><em><span style="color: #808080;"><strong>TIRAMISU</strong></span></em></h5>

TIRAMISU

piškota, mascarpone sir, kakao